Gå til innhold

Visningshus i Elverum

Opplev 4 ulike hus på en og samme tur!

Ta gjerne kontakt per telefon eller e-post for å avtale en-til-en visning. Vi tilrettelegger for å gjennomføre en trygg visning. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen, men holder avstand til hverandre og unngår å  håndhilse. Vi oppfordrer også alle kunder til å holde seg oppdatert på råd fra Folkehelseinstituttet og ikke stille på en avtalt visning hvis det er risiko for at du er smittebærer eller har forkjølelses- eller influensasymptom.

Vi kan også avtale et møte per telefon eller online om du ønsker det.

Hilsen Brede Bjørnebye

93054206 / brede@alvsbyhus.no 

Book online visning her!

 

På Slåttmyrtunet kan du oppleve et nyoppført vinkelhus og et 1-etasjes hus, begge er romslige og med alt på én flate! Du kan også se våre store familiehus Astrid og Edvard, med en rekke attraktive tilvalg. Ta gjerne en tur for å se eller for å få et kostnadsfritt prisoverslag på ditt drømmehus! 

Adkomst til Slåttmyrtunet: Fra Elgstua kjører du riksvei 3 nordover i ca. 1 km. Ta av til venstre opp Mårvegen og følg denne til du automatisk kommer inn i Uglevegen. Du kjører videre på Uglevegen til enden og tar deretter til venstre opp Grunsetmovegen, og deretter første vei til høyre inn Gjøkvegen. Du ankommer så Slåttmyrtunet på høyre side.

Bestill gratis huskatalog og prisliste

Mer informasjon

Brede Bjørnebye

Forhandler i Innlandet
Mobil: 93 05 42 06
Adresse: Svartbekkvegen 85A, 2406 Elverum
brede@alvsbyhus.no
Send e-post

Fakta

Bestill katalog