Publisert 7 juli 2022
Oppdatert 7 juli 2022

Å slipe en diamant av markedets rimeligste hus

Da Anna og Christian fikk mulighet til å flytte til et sted som føltes mer som hjemme, med nærhet til skog og natur, ønsket de å bygge hus igjen - for tredje gang. Denne gangen ønsket de en enkel byggeprosess og valget falt derfor på modulhus. Etterhvert som de hadde bodd seg til i huset begynte familien å slipe diamanten til sin egen unike stil.

Splitter nytt kjøkken

Med årene har familien byttet ut hele kjøkkenet for å få enda et mer personlig preg på det. Her gikk de for en total makeover på hele rommet. 

Men om du med tiden ikke vil bytte ut hele kjøkkenet, er det mye som kan gjøres på et standard kjøkken for å få det mer personlig og oppdatert stil. Bare det å foliere skapfrontene eller benkeplaten er en enkel og rimelig løsning som utgjør en stor forskjell hvis du vil ha en annen farge på kjøkkenet. Det finnes også lokale firmaer som spraylakkerer kjøkken hvis du ikke vil gjøre det selv.

En veldig enkel og rimelig makeover får du også ved å bytte håndtak, friske opp fargen på vegger. Eventuelt også bytte ut tak-/vinduslamper og møbler.

Rustikk lykke

Det er ingen tvil om at denne familien har satt sitt preg på husmodellen Henrik. Ved å male vegger og få på plass bilder og speil på veggene, blir atmosfæren en helt annen enn kalde hvite vegger i alle rom. 

Speilvegg

Det å sette opp en speilvegg i rommet, gjør at det også vil virke større og lysere - som passer perfekt om man går for en mørkere stil.

Familien har også valgt å gjøre om det ene soverommet ved kjøkkenet til en TV-stue med glassdør. I tillegg har de lukket av den lange stue-/kjøkkenløsningen med doble glassdører og fått sitt eget bibliotek / finstue.

Danseplass til barna

Barna til Anna og Christian ønsket seg soverom med danseplass. Og det har de fått! En av grunnene til at de valgte Älvsbyhus var at overetasjen kom uinnredet. Da fikk de mulighet til å innrede denne akkurat slik de ville etter at de overtok huset. Her er det brukt tid og nøye planlegging. Barna har fått hvert sitt rom på hele 30 kvm! 

Badet i overetasjen har også blitt innredet etter husleveransen, og her har familien laget et lekkert baderom for de to soverommene som befinner seg i samme etasje. Det var også blitt god plass til badekar. 

Mørke detaljer

De mørke detaljene går igjen i hele huset. Ikke bare er det stilig, men det skaper også en behagelig ro. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt