For en mer korrekt pris

For at vi skal kunne gi deg den korrekte prisen må du velge hvilket sted du er interessert i å bygge på, inntil da gis fra-priser.

Bygg ditt hus online

Hos oss er det enkelt å bygge hus! I vår digitale husbygger kan du teste å bygge og designe ditt hus online, både utvendig og innvendig. Her kan du se hvordan det vil bli med flere tilvalg og prisen endrer seg mens du bygger.

Ditt drømmehus på 1-2-3

1

Filtrer og velg husmodell

Vi har husmodeller for de fleste behov og i ulike prisklasser, alt fra det lille 1-etasjes huset til større 1,5-etasjes hus for den store familien, til vinkelhuset for deg som vil ha en solrik og skjermet uteplass. Finner du ikke det huset du leter etter i husbyggeren? Fortvil ikke, vi lanserer kontinuerlig nye husmodeller her.

2

Begynn å bygge

Det er nå magien skjer. Først skal du velge hvilken takvinkel du vil bygge og i hvilken kommune. Så kan du leke deg rundt med alle tilvalg som påvirker fasaden, vende på huset og se hvordan det blir på baksiden. Teste dagslys og kveldslys. Deretter kan du velge forskjellige tilvalg i ulike rom inne i huset. Og mens du legger til tilvalg ser du at prisen endrer seg. 

3

Lagre ditt hus og send til oss

Når du har bygd ferdig kan du lagre huset eller dele det med familien. Prisen på huset med dine tilvalg ser du direkte på skjermen. Dette er en foreløpig beregnet totalpris. Velger du å sende huset til oss kan du få et komplett prisoverslag på hele husbyggingen. Det er gratis og uforpliktende, og da får du raskt se hva det vil koste, samt ta det med til banken din. 

Finn husmodellen for deg

Våre hus

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt