For en mer korrekt pris

For at vi skal kunne gi deg den korrekte prisen må du velge hvilket sted du er interessert i å bygge på, inntil da gis fra-priser.

Hytter- Ferdighytte - Fritidsbolig

Drømmer du om en sommerhytte ved vannet eller kanskje en vinterbolig i skogen og med skiløyper rett utenfor døra? Et stille sted for avkobling og for å samle energi. Et sted for fritid, lek og sosialt samvær, og et sted der du kommer nær naturen. Med en ferdighytte fra Älvsbyhus er drømmen om en egen fritidsbolig ikke langt unna - prisgunstig, energieffektivt og miljøvennlig.

Finn husmodellen for deg

Våre ferdighytter

Hyttene fra Älvsbyhus kommer i flere forskjellige størrelser, fra 63 kvadratmeter og oppover. Alle våre fritidsboliger har eneboligstandard, er arkitekttegnet og har en nøye planlagt romløsning. Med gode lysforhold og praktiske løsninger ligger alt til rette for å skape nye minner med familien i årene som kommer. 

Les gjerne vår digitale huskatalog hvor du får se noe av det du kan velge mellom og bli inspirert. Katalogskjema finner du nederst på denne siden.

Å bygge er enkelt

Med Älvsbyhus kan du realisere hyttedrømmen, samtidig som du alltid har full kontroll over kostnadene og økonomien din. Med strenge krav til gode materialer og kvalitet i alle ledd er det ikke rart at flere og flere velger ferdighytter fra Älvsbyhus som sin løsning på hyttedrømmen. Vi kombinerer moderne løsninger med sjarmerende bygg, i en prisklasse som gjør det mulig for mange å bygge sin helt egen fritidsbolig.

 

 

Ny Hyttekatalog

Fyll ut din informasjon og bla i vår nye digitale hyttekatalog. Du får tilgang til den med en gang.

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt