Publisert 21 april 2022
Oppdatert 21 april 2022

Samarbeidspartnere og underleverandører

Gjennom tre generasjoner har vi utviklet og optimalisert vår produksjonsprosess. Vi Vi evaluerer løpende våre samarbeidspartnere og inngående komponenter for å kunne levere riktig kvalitet over tid. Produkter, løsninger og partnere erstattes kontinuerlig med nye og bedre.

Kjøkken

Vi samarbeider med flere ledende leverandører for å kunne skape ditt drømmekjøkken. Blant annet med Electrolux som levererer våre hvitevarer. 

Vinduer

Vi har energieffektive husmorvinduer av beste kvalitet med vedlikeholdsfri utside i lakkert aluminium. Våre vinduer leveres av Skaala.

Treverk

Alt treverk som brukes for å bygge et Älvsbyhus levereres av Sveaskog. Sveaskog utvikler skogens alle verdier gjennom en holdbar balanse mellom produksjon og miljø. Det synes vi er bra! Les mer om hele prosessen fra stokk til hus.

Varme

Fraluftsvarmepumpen som er standard i våre hus er från Nibe. NIBE F750 har en stor, kraftig kompressor som kan oppfylle energibehovet i en enebolig på opptil omkring 200 m². NIBE F750 gir huset varme, varmtvann og ventilasjon. Siden kompressoren er inverterstyrt er driften veldig økonomisk og varmeeffekten to eller til og med tre ganger så høy som for tidligere fraluftsmodeller. 

Tak

Kami AB levererer takplater til våre husmodeller. Les mer om Kami.

Innvendig trapp

Drömtrappor AB er Nordens største og ledenden trappeprodusent. De har bygd trapper siden 1923 og med deres erfaring og kompetanse leder de utviklingen i bransjen. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt