Gå til innhold

Om oss

Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 44 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har tre egne fabrikker, to i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson - Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef.

Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus.

Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus, først og fremt for det nordlige klimaet med lange kalde vintre.

I Norge har Älvsbyhus operert siden 1995, og har i dag salgskontorer fordelt over størstedelen av landet. Vårt mål og vår visjon for alle land, er å ha de mest fornøyde kundene.