Publisert 13 juni 2022
Oppdatert 13 juni 2022

Om Älvsbyhus

Historien om Älvsbyhus begynner i 1944 da bedriften ble grunnlagt under navnet Norrfjärdens Träförädling. Siden da har vi vokst til en stor nordisk husleverandør med virksomhet i Sverige, Norge og Finland. I dag er det tredje generasjon i familien Johansson som fortsatt leder konsernet. I Norge har Älvsbyhus operert siden 1995 og har i dag salgskontorer fordelt over sentrale deler av landet. Mer enn 46.000 kunder har valgt å bygge et Älvsbyhus.

En unik og innovativ byggeprosess 

En unik industriell byggeprosess er hemmeligheten bak suksesshistorien til Älvsbyhus og den sterke posisjonen som Sveriges største småhusprodusent. Resultatet av mer enn 50 år med utvikling og optimalisering av byggeprosessen. Trinn for trinn, fra utvalgt skog til hvordan husene produseres i egne fabrikker i Sverige og Finland. Hver del har om og om igjen blitt optimert, utviklet og fått sin egen kvalitetssikrede løsning. I dag har Älvsbyhus en unik byggeprosess som gir en eksepsjonell mulighet til kontroll av kvalitet og effektiv leveranse både når det gjelder kostnader og tid.

Fornøyde huseiere vår største prioritet

Vi har mange forskjellige kunder som har bygget nytt hus – alt fra alene som første enebolig og 1-etasjes hus til kunder i 70-80-årene, til småbarnsfamilier og familier som har barn hjemme annenhver uke. Det er et stort valg og en stor investering og vi vil at det skal føles bra i alle steg gjennom hele byggeprosessen. Vår visjon er derfor at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder og det forsøker vi hele tiden å leve opp til. I årenes løp har Älvsbyhus blitt tildelt flere utmerkelser, blant annet Prognosesenterets «Årets mest tilfredse kunder» to år på rad.

Et nytt hus til markedets beste prislapp

Like mye som at været og livet rundt oss forandrer seg vil også Älvsbyhus forandre seg. Vi har aldri vært dem som har fulgt trender for trendenes skyld. Derimot fornyer vi oss stadig for å imøtekomme husbyggernes ønsker og forventninger, men en ting vil alltid forbli som før: Nytt hus til markedets beste prislapp.  

Vår filosofi gjennom tre generasjoner er at du skal kunne bo godt i et fint hus og likevel ha penger til overs til andre ting. Ambisjonen har alltid vært, og er fortsatt, å gi så mange som mulig sjansen til å skape et hjem. Et sted å starte. Et sted å vokse med. Et sted å komme hjem til. Et hjem for alle familier.

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt