Publisert 23 august 2022
Oppdatert 23 august 2022

B2B-salg

Om du er privat tomteeier, forsikringsselskap eller er profesjonell utbygger, har Älvsbyhus Proff ferdige hus som løser tidsklemmen og sparer pengeboken.

Forsikringskunder

Vi prioriterer forsikringskunder slik at ventetiden på et nytt hjem blir minimal. Du slipper lange prosesser og venting. Alle våre ledd vil prioritere deg som forsikringskunde. Vi har ferdige løsninger og flere valgmuligheter, både innvendig og utvendig. Våre priser er transparente så du vet hva du kan forvente. Og vi leverer som avtalt.

Les mer og ta kontakt her: Forsikring – Älvsbyhus Proff (alvsbyhus.no)

Tomteeier

Sitter du på en stor tomt og lurer på om du vil prøve deg som utbygger? Vi hjelper deg med å utvikle din eiendom. Älvsbyhus er en trygg partner med lang erfaring og tydelige priser, og som hjelper deg med å komme i mål. Den konkurransedyktige prisen fører igjen til et hyggeligere resultat for deg som tomteeier.

Les mer og ta kontakt her: Tomteeier – Älvsbyhus Proff (alvsbyhus.no)

Entreprenør

Et av markedets beste betalingsbetingelser med kun to fakturaer gjennom hele byggeprosessen og hovedforfall når huset overtas. Älvsbyhus tilbyr lettsolgte hus med standardiserte tilvalgsløsninger, enklere prosess, konkurransedyktig pris og lav risiko. 

Les mer og ta kontakt her: Entreprenør – Älvsbyhus Proff (alvsbyhus.no)

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt