Publisert 7 juli 2022
Oppdatert 7 juli 2022

Et personlig Älvsbyhus

Det å bygge hus er en av de største opplevelsene i livet, og selvsagt vil du ha et hus som føles som ditt "hjemme". Vi gir deg noen tips til tilvalg og andre ting som kan gjøre at ditt Älvsbyhus blir så personlig som mulig. 

Det finnes for all del noen begrensninger når man velger å bygge modulhus, men det betyr ikke at alle hus blir helt like. Både utvendig og innvendig er det egentlig bare fantasien som setter grensene, og du kan gjøre personlige tilvalg hele veien

Utvendig

Det finnes flere utvendige tilvalg å velge mellom hos oss. Ark på taket er et veldig populært tilvalg på våre 1,5-etasjes hus, noe som gir større lysinnslipp og bedre plass i overetasjen. Du kan også velge forhøyd veggliv for enda mer plass. Gavelbalkong gir en beskyttet uteplass både i første etasje og på overetasjen, samtidig som at det utvider husets størrelse. For alle 1-etasjes hus kan man velge gavelterrasse.

 

Våre ulike tilvalg på vinduer er også noe som gir en stor forskjell på husets utvendige utseende, som for eksempel dekorvinduer, lave vinduer og helglassede balkongdører. Dette er bare noen av de mange utvendige tilvalgene du kan velge mellom. 

Tenk nøye over dine valg og hva som faktisk gjør at du liker et hus utvendig. Er det en stor og koselig veranda som du kan sitte på lenge utover kjølige sommerkvelder? Er det en vakker og frodig hage? Eller er det fasader som er malt med spennende og moderne fargevalg?

Tenk på hva som er viktig for deg og hva som gjør at du faktisk liker et hus. Ved å velge en prisgunstig husleverandør har du større mulighet til å legge mer penger i flere tilvalg.

Innvendig

Innvendig finnes det massevis av muligheter hos oss. De mest populære tilvalgene er spotlights i vinduskarmen, lave vinduer, dekorvinduer og helglasset balkongdør.

I kjøkkene finnes også mange spennende muligheter. Blant annet kan du velge de populære tilvalgene skuffer i alle benkeskap, uttrekkbart hjørneskap, led spotlights i taket og kjøkkenøy. Du kan også oppgradere hvitevarene med innbyggningspakke i hvit eller rustfri. Mange velger også å legge til enda et vindu i kjøkkenet for ekstra lysinnslipp.  Dette er bare noen av alle tilvalgene som finnes.

Men på samme måte som for utvendige tilvalg gjelder det å tenke på hva det er som gjør et hjem personlig for deg? Er lysinnslipp en viktig faktor, så er det kanskje verdt å velge ekstra vindu og helglassede vindusdører? Eller er du den som elsker badstu, er kanskje en av våre husmodeller med badstu noe å satse på?

Til syvende og sist er det menneskene som bor i huset som gjør et hus til et hjem. Og ingen andre enn du vet hva som skaper ditt hjem. Det er også en grunn til at vi holder fast ved våre lave priser - for vi vet at man verdsetter å kunne bo i et velbygd og fint hus, men samtidig ha penger til overs til annet.

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt