Publisert 30 august 2022
Oppdatert 1 august 2022

Høstens trender

Dette er tiden for å bruke mer tid inne, mer tid hjemme med varme farger, noe som gjør høstinteriør utrolig gøy! Piff opp hjemmet med disse tipsene.

Når mørket senker seg, dagene blir kortere og kveldene kaldere er det koselig å få inn mer tekstil i hjemmet. Puter i sofaen, pledd og gulvtepper skaper en lun atmosfære, samtidig som de varmer. Få inn høstfarger i form av potter, blomster, pledd og putetrekk. Oransje og bruke farger hører høsten til, men ikke vær redd for å gå litt ut av komfortsonen å bruk mørke grønne farger. 

Finnes det egentlig noe mer koselig enn å krype opp i sofakroken med en god bok? Alle hjem trenger et lite lesehjørne. Etter en hektisk sommer er det viktig å sette av litt tid for seg selv nå på høsten. Invester i en kul leselampe og sleng bena i sofaen med et deilig ullpledd. Tenn lys og nyt den mørke høstkvelden. 

Når høstmørket senker seg blir det ekstra trivelig inne om du tenner lys og har noen lyslenker på verandaen for å friske opp den mørke tilværelsen. Selv om høstværet kommer snikende, er det fremdeles mulighet til å være ute. Å tenne lys, eller ha elektriske lyslenker, gir kveldene fremover ekstra sjarm. 
Lysfat er et perfekt alternativ inne som gir stuebordet en lys oppfriskning. Samle dine favorittlys og kombiner deg med dekor i høstens farger for en faktastisk center-piece på bordet. 

 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt