Publisert 25 oktober 2022
Oppdatert 25 oktober 2022

Kreative pakkekalendere

Julestriden begynner tidligere og tidligere for hver år som går. Her får du seks tips til årets kreative pakkekalender. Det trenger ikke være så styrete som man kanskje tror!

 

1) Gråpapir
Gråpapir som poser kan fint brukes som pakkekalender. Skriv ut hvitt eller farget papir med tallene 1-24 på og lim de fast på posen. Du kan også bruke klyper slik bildet viser. Som det lille ekstra kan man gå ut å finne en tjukk grein og henge opp på barnas soverom, eller rett og slett bruke det som dekor i stua. Her kan du også pynte med en lysslynge for at de virkelig skal synes. Så enkelt kan det gjøres!

2) Stoffposer
Gamle julestrømper, eller rett og slett ullsokker, filtposer eller lignende kan bli flotte og kreative pakker. Er du nevenyttig kan du sy dine egne poser eller sokker i hvilket som helst mønster. Det kan lønne seg å sy dem i forskjellige størrelser, slik at de er store nok til fremtidens pakkekalender også. Heng de for eksempel opp på en snor slik at de får henge i fred til én og én skal pakkes opp. Vipps så har du en evigvarende pakkekalender. 

3)  Små hus
Et annet eksempel på en pakkekalender som er gjenbrukbar kan være ekser. Enten kan du lime sammen og dekorere eksene selv, eller som bildet viser: små hus med malt dekor og nummer. Disse blir nok nostalgiske for hvert år som går og er flotte å bruke igjen. 

4) Papposer
Litt dårlig tid i jula? Vi kjenner alle til at julen kan bli hektisk. Gå rett og slett til innkjøp av papposer du fyller med silkepapir. De finnes i mange farger så her kan du mikse og matche som du selv vil. Selv om det er papposer trenger de ikke å være kjedelig! Her er det bare å snøre de igjen med hyssing, eller bare stifte de sammen og nummerere dem.

5) Samle dem
Har du litt bedre tid til å ordne årets kalender, kan du pakke inn én og én og klistre på en lapp med nummer 1-24. For å samle de opp kan du legge de på et serveringsfat eller i en kurv. De blir ekstra fine med en lyslenge surret rundt. Ikke minst skaper de stemning i vintermørket.

6)Pakketårn
 Gjør det enkelt å bygg ett pakketårn. Bokser i forskjellige størrelser finnes i nærbutikken og du kan klippe og lime på tall selv. Stable de tilfeldig slik at det blir ekstra gøy å lete etter dagens tall. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt