Publisert 7 juli 2022
Oppdatert 7 juli 2022

Slik skaper du et personlig kjøkken

I hjerte av huset møtes familien til matlaging, måltider og gode samtaler. Her tilbringer vi mesteparten av hverdagene våre sammen. Ønsker du å skape en personlig stil på ditt nye Älvsbyhus-kjøkken? I denne artikkelen gir vi gir deg inspirasjon og noen smarte tips. 

Trender

Kjøkkenet er den nye stua, sier trendforskerne. Dette rommet speiler vår nye livsstil og våre nye vaner – vi lager mer mat sammen og vi sosialiserer hjemme gjennom måltider med familie og venner. Det er her vi vil vise hvem vi er – og det er her vi nyter hverdagene sammen.

Derfor vil vi i Älvsbyhus at du skal få realisert kjøkkendrømmen din – og gir deg som husbygger stor valgfrihet og flere muligheter til å sette personlige preg på ditt kjøkken. 

Se oversikt på tilvalg her

Spesialutviklet kjøkken

I Älvsbyhus leverer vi ditt kjøkken helt ferdig montert – med kjøkkeninnredning, alle hvitevarer og benkbeskyttelse inkludert i den totale prisen.

– Vi er utrolig stolte av vår unike standardløsning for kjøkken, som vi har utviklet spesielt for å møte våre kunders behov, sier Jens Sundström. Han er teknisk sjef i Älvsbyhus Sverige.

Han forklarer at Älvsbyhus har designet og utviklet sitt helt egne kjøkken. Det moderne kjøkkenet har høy standard, solid kvalitet og lekker fisnish.

Kjøkkenet bygges helt fra bunnen av håndverkerne på fabrikken i Sverige. Skapdører og skuffer kompletteres med solide beslag i høy kvalitet og med demping fra den tyske leverandøren Blum. 

Åpen løsning

– Da vi utviklet våre nye husmodeller, så vi en klar tendens til at våre kunder ønsket en åpen løsning mellom kjøkken og stua, sier Sundström.

Han forklarer videre at mange kunder ønsket å åpne kjøkkenet enda mer, og derfor har Älvsbyhus en smart løsning for å flytte kjøle- og fryseskapene, slik at kjøkkenet fremstår som mer åpent og inviterende.

Kjøkkenøya selger bra

Et svært populært tilvalg er kjøkkenøya. Med en øy som en del av kjøkkeninnredningen har familien et ekstra samlingspunkt, og store og små kan delta i matlagingen.

Kjøkkenøya leveres løst med huset og har ingen fast plassering. Etter selve monteringen av innredningen kan du derfor selv prøve deg frem, og velge hvor du ønsker at den skal monteres fast. 

Kundene vil planlegge selv

Ønsker du et ekstra vindu eller kjøkkenøy? Kanskje du vil bytte farge på benkbeskyttelsen? Eller hvitevarer i børset stål? Her kan du legge til og trekke fra til du er helt fornøyd – og se hvordan resultatet blir før du tar en endelig avgjørelse. 

Test bygg online her

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt