Bli med på digital visning før du bygger

Før du bygger nytt hus er det fint å melde seg på en husvisning for å få en følelse av hvilken hustype du vil bygge og hvilken modell som passer dine behov.

Huskatalogen og digitale visninger er fine som første steg i prosessen og vi tilbyr også fysiske visninger av noen husmodeller. Dersom du ikke skulle finne en visning i ditt område, kan du ta kontakt emd din nærmeste boligformidler for videre hjelp. 

Når du skal bli med på en digital visning er det fint å tenke gjennom hva du skal se etter og hvilke spørsmål du vil ha svar på. Du får nemlig mulighet til å stille spørsmål anonymt i chat, hvor boligformidleren svarer deg umiddelbart. 

Derfor bør du melde deg på en digital visning

De fleste som skal kjøpe et hus på bruktmarkedet går på en visning før de skal kjøpe. Når man skal bygge nytt hus er det mange som har god nytte av katalogen og de digitale husvisningene vi har. Vi har også flere 360-visninger hvor boligformidleren "går" rundt i huset og viser frem alt huset har å tilby.

Få svar på spørsmål om husmodell og byggeprosess

Digitale visninger er dessuten perfekte for å få svar på de spørsmålene du sitter me, enten det gjelder selve husmodellen som blir vist frem, eller om selve byggeprosessen med Älvsbyhus. 

Lettere å planlegge ditt hus

Du får sett hvordan ulike planløsninger fungerer i praksis og får et bedre grunnlag før du tar din beslutning på hvilken husmodell som passer deg. Du kan også få sett ulike tilvalg, slik at du lettere kan velge deg en husmodell som passer dine ønsker og tanker. Ikke minst er digitale visninger helt gratis og uforpliktende, og du kan melde deg på så mange du vil. Dessuten vil du også få tilsendt opptaket av visningen i etterkant, om du ikke skulle få tid til å være med på det gitte tidspunktet. 

Ulike typer husvisninger og visningshus

Husvisninger forekommer i noen ulike varianter. Dels kan det være stylede hus som fungerer som et visningshus, eller det kan være hjemme hos kunder som allerede har bygget sin drømmebolig og flyttet inn. Vi har flere kunder som gjerne slipper til andre nysgjerrige husbyggere, som vurderer ulike muligheter man kan få hos oss. Dersom huseier også er tilstede under visningen får du mulighet til å få høre andres erfaringer med både huset og selve prosessen fra start til slutt. 

Finn fysisk husvisning i ditt nærområde

Bor man i, eller i nærheten av Elverum har vi flere visninger her. Her kan du booke tid for visning med boligformidler Brede Bjørnebye. 

Trøndelag har også faste visningshus du kan besøke. Huset ligger i Saksvik og du kan kontakte boligformidler Ståle Myhren her for å booke tid. 

Vestland er ingen unntak. Visningshuset i Sveio er det Anita Milje og Gard Grubstad som står for. De viser deg gjerne rundt. Book tid her.

Hver torsdag er Stian Nilsson tilstede i visningshuset Fanny i Undrumsdal. Her er det bare å melde seg på en torsdag som passer best for deg. I tillegg er han tilstede fra 09.00-19.00 hver gang! 

Ikke bare har vi faste visningshus. Vi har også boligfelt på Bjertnestunet i Oppaker og et nytt boligfelt i Svinndal det er mulig å booke tid for å se.

Bor du i andre områder enn dette, er det bare å ta kontakt med din nærmeste boligformidler. Vi har også mange fornøyde kunder som gjerne åpner hjemmene sine for at du skal få ta en titt i et Älvsbyhus. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt