Mye hus for pengene

Å bygge drømmehuset er for mange en stor ting. En investering for livet. Men man er kanskje usikker på om det faktisk er mulig å realisere en slik drøm. At det kanskje blir for dyrt og for tungvint. Spesielt nå som prisene øker overalt. Det har vi i Älvsbyhus tenkt på og bygger derfor hus med høy bokvalitet til markedets beste prislapp - og med lave driftskostnader for deg som kunde. Hos oss får du faktisk mye hus for pengene.

Filosofien vår i mer enn 80 år - gjennom 3 generasjoner - er at du skal kunne bo godt i et fint hus og likevel ha penger til overs til andre ting. Ambisjonen har vært, og er fortsatt, å gi så mange som mulig sjansen til å skape et hjem. Et sted å starte. Et sted å vokse med. Et sted å komme hjem til. Et hjem for alle familier. 

Betalingsvilkårene våre er unike og du får mye inkludert i prisen.

  • Du betaler aldri forskudd til oss, men først når du overtar ditt nye hjem.
  • Vi har faste lave priser på alle husmodeller og tilvalg. Derfor klarer vi også raskt å gi deg en riktig kalkyle på drømmehuset. 
  • Vi binder også prisen slik at du slipper indeksregulering av prisen fra den dagen du signerer en bestillingsavtale og 12 måneder frem i tid.
  • Alle tilvalgsmulighetene er rimelige slik at du kan oppgradere huset uten å sprenge budsjettet.
  • NIBE luft-til-vann varmepumpe er inkludert i prisen. Dette er husets hjerte med ventilasjon, oppvarming og varmtvann, og gir en kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av huset. 

 

Bli inspirert i den store, nye huskatalogen 

Her gir vi deg massevis med inspirasjon, informasjon som er kjekt å vite når du skal bygge hus, erfaringer fra andre kunder, samt oversikt over husmodeller og tilvalg. Fyll ut skjema under for å lese den digitalt.

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt