Et nytt hjem

- til markedets beste prislapp

Man skal kunne bo godt i et fint hus og likevel ha penger til overs til andre ting. Vi bygger derfor hus med høy bokvalitet til lavest mulig pris, og med lave driftsutgifter for våre kunder. 

Med ferdighus fra Älvsbyhus får du markedets beste prislapp. For eksempel slipper du å betale noe før nøklene mottas og du overtar huset. Vi har fast pris i 12 måneder og dermed slipper du indeksregulering av prisen i denne perioden. Alle tilvalgsmulighetene er rimelige slik at du kan oppgradere huset uten å sprenge budsjettet helt. Og fordi vi eier hele prosessen fra sagbruk til ferdig hus - har vi ikke måtte øke prisene på råvarene i år slik andre har måtte gjøre. 

Vil du vite mer og se hvilke muligheter som finnes?

Fyll ut skjema under og les den nye digitale huskatalogen

Vil du heller ha katalogen per post? Klikk her

 

Vi vet hvor ditt hus vokste opp

Gjennom flere tiår har Älvsbyhus bygget attraktive hus av høy kvalitet. Fra det sentvoksende tømmeret i svenske skoger til husene står ferdig bygget, er vi som bedrift lidenskapelig opptatt av at prosessen gjennomføres mest mulig praktisk i alle ledd. Denne grunntaknken gjør at vi som byggefirma kan tilby svært høy kvalitet til overkommelig pris. Kall det gjerne skandinavisk rasjonalisme - vi kaller det et smartere valg!

Sammen med Svea skog og deres sertifiserte skogbruk, er Älvsbyhus sikret at skogen blir fornyet ved at trærne som brukes blir erstattet med nyplatning. Sveaskog gjennomfører ansvarlig skobruk som tar hensyn til biologisk mangfold. De er sertifisert i henhold til ISO 14001 og har FSC sporbarhet og strenge etiske retningslinjer. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt