Bilde av mor og datter som steller i stand til gjester
Hjemme hos

Familien Carling

”I dette huset følte vi oss med en gang som hjemme”

Intervju

Tun Byrå

Fotograf

Tun Byrå

Publisert

3 juli 2020

Oppdatert

8 juli 2022

Å komme inn til familien Carling er som å komme inn i en drøm. Det lyse interiøret sammen med den store og åpne planløsningen, og den fantastiske utsikten gir et førsteinntrykk som man sent glemmer. Det er lett å forstå at de trives godt. Maria forteller om hvordan tankene var før de besluttet å bygge nytt hus, og hvordan det med en gang føltes som hjemme.  

– Før vi flyttet hit bodde vi i et eldre torp, som vi måtte jobbe mye med, men som likevel aldri ble helt ferdig. Å få flytte inn i et fantastisk hus som dessuten er helt ferdig er så skjønt, forklarer Maria og fortsetter: 
– Jag har dessuten flyttet veldig mye i mitt liv, så det var på tide å lande et sted nå. Og i dette huset har vi begge følt oss som hjemme helt fra første stund.

At paret valgte nettopp Älvsbyhus var et ganske enkelt valg. De følte det var prisgunstig og hadde korte ledetider. De så på mange husleverandører og eter å ha vært rundt og tittet på ulike visningshus føltes valget rett.

Maria har tidligere jobbet som dekoratør og interiør er noe som ligger varmt om hjertet. Det kan du også se av hennes instagram-konto. 
– Jeg synes det er gøy med interiør og å ha det fint hjemme. Jeg synes nok iblant at jeg kan ha et godt øye for det, selv om man alltid er litt selvkritisk. Hovedpoenget er jo at jeg gjør huset til vårt eget og at vi trives med det. Men allerede før vi flyttet inn hadde jeg planlagt det meste av innredning, noe som gjorde at vi kom oss veldig fort på plass, forteller Maria. 

Overetasjen er fortsatt uinnredet og paret har også der planer for fremtiden, men de føler i dag at det er godt å kunne bruke den som bod. 
– Det var nesten en avgjørende faktor for oss at overetasjen var uinnredet. For vi vil kunne bygge videre på den i fremtiden når Tyra vokser opp. Akkurat nå vil vi jo ha henne nær oss, men når hun blir eldre er det kanskje annerledes, ler Maria. 

 

;

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt