Bilde av Rebecca og Andreas i sitt nye Älvsbyhus
Hjemme hos

Rebecca og Andreas

”Det besta med Älvsbyhus er helhetskonseptet! ”

Intervju

Tun Byrå

Fotograf

Tun Byrå

Publisert

11 juli 2021

Oppdatert

8 juli 2022

Da Rebecca og Andreas ville flytte ut av byen var det nære på at de flyttet til et rekkehus. Av tilfeldighet fikk de øye på et reklameskilt om et nytt område i Svärtinge og bestemte seg for å sjekke det ut. 
– Akkurat da var det bare gressletter og ikke veier. Men tomtene var store og spredt, så følelsen var landlig og naturnært, noe som var akkurat det vi var på utkikk etter, forteller paret. 

Visningshuset i området var under oppføring, men de tok kontakt med selgeren i området og fikk mulighet til å besøke en kunde som eier et Greta. 

– Vi likte planløsningen med en gang vi kom inn i huset! Vi er jo bare to i familien så vi ønsket et mindre hus, og bestemte oss for husmodellen Greta. Vi liker at det er åpent mellom stue og kjøkken, men samtidig adskilt. Og dessuten får vi mye innslipp av naturlig lys, sier, sier Rebecca.

Björkdalen er et område med 53 tomter hvor Rebecca og Andreas var den andre familien som signerte kontrakt. Når det kommer til tilvalgene er kjøkkenet det de prioriterte mest. De hvite speillakkerte kjøkkenfrontene, et ekstra vindu i kjøkkenet, hvite innbygningsenheter fra Electroluc og spotlights i vinduskarmene, var bare noe av det de valgte.

Tips: velg alt du ønsker med en gang

Paret tipser andre som skal bygge hus om å velg det man ønsker med en gang. Det er så lett å tenke at "det der kan jeg ordne senere", og så blir det ikke noe av eller det blir enda dyrere. Vi angrer ikke på et eneste av de valgene vi tok. 

Selve prosessen opplever de som utrolig enkel og uten overraskelser. 

– Alt har vært så smidig! Vår selger har alltid vært tilgjengelig og svart på alle våre spørsmål, store som små. Om det er noe vi selv måtte ordne minnet hun oss på det. Så vi har ikke trengt å være prosjektledere, noe som er veldig fint, forklarer paret og fortsetter:

– Det besta med Älvsbyhus er helhetskonseptet! Vi bestilte et ferdig hus, skrev under på papirene og lykkeligvis kom det et ferdig hus uten at vi trengte å gjøre masse selv. Vi kunne stole på Älvsbyhus hele veien! 

Til sommeren skal huset males og det planlegges en stor terrasse som går rundt hele huset. Der håper de på mange herlige middager fremover. 

 

 

;

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt