Hvorfor bygge nytt hus istedenfor å kjøpe brukt?

Det er et spørsmål som vi vet mange stiller seg. Og vi har svaret!

Treffsikre kalkyler

Det fremkommer ingen uventende eller overraskende kostnader. Det kostnadsoverslaget du får fra din boligformidler holder. Det blir med andre ord som avtalt.

Da vi begynte å bygge hus for sendte vi en prisliste med huskatalogen. Fast pris synes vi også i dag er en selvfølge. Du skal vite hva det koster når du gjør ditt livs investering og skal bygge nytt hus.

Lave driftskostnader

Hvorfor betale mer per måned i driftskostnader enn du må? Takket være våre lave energikostnader får du en lav driftskostnad med et Älvsbyhus. Og penger til overs til annet du behøver. Utviklingen de seneste årene har gått veldig fort, et nybygd Älvsbyhus drar betydelig mindre elektrisitet enn et som ble bygd for bare noen år siden. 

Vedlikeholdsfritt i mange år   

Du flytter inn i et helt nytt hus og slipper vedlikehold de første 10-15 årene. Og det gjør vel ingenting? Et eldre hus gjemmer mange hemmeligheter som kan bli meget kostbare. Det tenkte julegavebudsjettet gikk med til drenering rundt huset istedenfor. Bygger du et nytt Älvsbyhus og det mot formodning hender noe med huset inngår en forsikring som dekker kostnadene for ”skjulte feil” de første 10 årene.

Bedre innemiljø        

Nye hus har strenge krav på seg, blant annet ventilasjon som skaper bedre luft inne. Innetemperaturen er jevn og god takket være bedre vinduer og et tettere klima. Bedre innemiljø for de som lider av allergier og astma. Til og med blomstene og plantene dine trives bedre i et nytt hjem.

Du får selv velge og skape ditt hjem        

En kanskje ikke helt uvesentlig detalj. Du får fra første dag velge hvordan du vil ha det i ditt nye hjem. Du slipper å flytte inn i noe som andre har formet før deg utfra sin smak. Og alt er nytt!

Alle vil vi bo i et bra innemiljø og kjenne duften av nytt. Akkurat som når man setter seg i en ny bil så føles det … bra!

Vi har under årenes løp oppdatert og utviklet våre husmodeller og planløsninger for en optimal utnyttelse av alle flater. Derfor finns det alltid noe som passer til ulike tomter og individuell smak. Med mange smarte tilvalg kan du tilpasse ditt nye Älvsbyhus ut i fra ditt behov.

Synes du det virker komplisert å bygge nytt hus?

Med et Älvsbyhus kan du stort sett lene deg tilbake og la oss gjøre jobben. Kontakt en av våre profesjonelle boligformidlere. Vi lover en informativ samtale om hvordan hele prosessen fungerer. Mange spørsmålstegn kommer til å bli borte, og dere vil til å innse at det å bygge Älvsbyhus er bra for både lommeboken og tiden. Et smartere valg helt enkelt!

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt