Publisert 30 august 2022
Oppdatert 30 august 2022

Et varmt og energieffektivt hus

Smart, brukervennlig og energieffektiv. NIBE F750 er en fraluftsvarmepumpe av den nye generasjonen og gir kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av huset ditt.

NIBE F750 følger med som standard i alle våre hus. Dette er en intelligent avtrekksvarmepumpe. F750 dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en enkel og økonomisk måte.

Energien gjenvinnes via ventilasjonsluften og tilføres varmepumpen, noe som reduserer vesentlig strømkostnader. Enheten ventilerer huset, leverer varme og forbereder varmtvann. 

Denne varmepumpen har en lavtemperaturdimensjonert radiatorkrets. NIBE F750 jobber etter prinsippet med flytende kondensering, kjelen har derfor et 25-liters temperatur-utjevningskar. Den kan dermed ikke kobles til andre varmekilder. Varmepumpens inverterstyring gir svært høy og økonomisk varmeeffekt. Den er godt isolert og energigjerrig, noe som også minimerer varmetapet og holder energiforbruket så lavt som mulig. 

Takket være smartteknologi får du full kontroll over energiforbruket og kan enkelt gjøre energisparing til en viktig del av ditt smarte hjem. Inneklimaet reguleres automatisk med et effektivt styresystem, noe som gir maksimal komfort samtidig som det er bra for naturen. 

NIBE har også en mobilapp hvor det er mulig å følge varmepumpen og inneklimaet når du ikke er hjemme. Det er en fordel når du drar på vinterferie og det raskt kan bli kaldt ute. 

Les mer på nibe.eu/no/

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt