Publisert 25 april 2022
Oppdatert 25 april 2022

Gunstige betalingsvilkår

Vil du bo billig og ha økonomisk trygghet? Hos Älvsbyhus får du ikke bare et prisgunstig hus men også markedets beste betalingsvilkår.

Hos Älvsbyhus er vi opptatte av å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder, og tilbyr derfor veldig gode betingelser når du skal bygge nytt hus. 

- I praksis tar vi regningen for indeksregulering gjennom et helt år, slik at kunden får én enkelt fastpris å forholde seg til. Prisen fryses ved kjøpsbeslutningen, og dette kan gi store besparelser. Det forteller administrerende direktør Ruben Vea.

Tar kostnaden for kunden

Dermed får Älvsbyhuskunden en forutsigbarhet som mange huskjøpere kan misunne dem. Prisen som gis ved kjøp blir stående, og kunden behøver dermed ikke regne på en økning i konsumprisen frem til nøkkelen settes i døra.

Men Älvsbyhus har gjort det enda litt enklere enn dette også:
– Vi har i tillegg samlet alt i én faktura, noe som fritar kunden fra å måtte forholde seg til en full mappe med regningsoversikter. Vi påtar oss i stedet den jobben, sier Vea.

Slipper å binde kapital

Til slutt skal betalingen ikke skje før kunden er klar til å sette nøkkelen i døra. Det betyr at kundens kapital ikke behøver bindes opp unødig.

Älvsbyhus har hatt høy markedsaktivitet den senere tiden, og har blant annet utviklet nye husmodeller som gjør det både varmere og billigere å bo. Ved bruk av solide yttervegger med 300 mm isolasjon får man en teknisk standard som senker energiforbruket og gjør husene til klimavennlige og besparende konstruksjoner.

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt