Publicerad 23 augusti 2021
Uppdaterad 26 augusti 2022

Älvsbyhus bygger hus nummer 44000!

I fabrikken i Älvsbyn har vi nettopp produsert hus nummer 44.000. Til tross for pågående pandemi har vi klart å innlede første halvåret av 2021 med strålende salgsresultat.

Det føles både stort og morro at vi nå kan si at vi har levert hus nummer 44.000. Mottakeren av dette huset er LKAB og huset blir en del av den store sosiale transformasjonen av Malmberget i Gällivare, som ligger i Norbotten i landskapet Lappland i Sverige.   

Hus nummer 44.000 er av husmodellen Estelle, et 129 m² stort hus med en ny og moderne planløsning - og alt på én flate. Dette nye huset er designet av arkitekter og det er lagt vekt på at stue og kjøkken er husets hjerte. Disse rommene får dessuten maksimalt med innslipp av lys, takket være vinduenes plasseringer.

Strålende salgsresultat midt i en pandemi

Älvsbyhus har, til tross for pågående pandemi, klart å innlede første halvåret 2021 med strålende salgsresultat i Norge, Sverige og Finland.

– Vi har levert hus i mer enn 60 år og det føles bra at vi har kunnet hjelpe så mange som 44.000 familier med et nytt og fint hjem til en overkommelig pris, sier salgssjef i Sverige Olov Granström.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.