Publisert 12 november 2021
Oppdatert 26 august 2022

Strandrydding med Miljøagentene

Älvsbyhus og Miljøagentene fortsetter det gode samarbeidet for et renere miljø og bedre klima. Årets bidrag har blant annet gått til strandrydding.

Å ta smarte miljøvalg er viktig for Älvsbyhus, det er derfor naturlig å støtte Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon, og arbeidet deres. Miljøagentene jobber for å gi barn troen på seg selv og fremtiden og for at vi alle skal bli flinkere til å ta vare på jorda vår. Gjennom viktige og morsomme aktiviteter landet rundt, er de både til inspirasjon og nytte for oss alle.

Motivasjon til smarte miljøvalg

Samarbeidet med Miljøagentene gir oss i Älvsbyhus ekstra motivasjon til å fortsette å ta smarte miljøvalg og være bevisste på å sette minst mulig klimaavtrykk. De siste årene har vi støttet flere av Miljøagentenes aktiviteter, som Beintøft-aksjonen, der barneskoleelever over hele landet skulle gå, sykle eller reise kollektivt til skolen og Oppdrag fuglekasse, der Älvsbyhus produserte 2400 fuglekasse-byggesett som ble sendt ut til SFOer over hele landet. Hva er vel mer naturlig enn at vi som produserer store hus, også skal være med å bygge fuglehus?

Strandrydding og søppelkunst

I år har bidraget fra Älvsbyhus til Miljøagentene gått til støtte til de mange lokallagene over hele landet og alle aktivitetene deres.

En aktivitet som er blitt gjennomført flere steder er strandrydding. Dessverre er det fortsatt mye søppel og skrot som blir kastet i naturen vår. Dette skader miljøet og kan være farlig for både folk og dyr. Miljøagentene gjør en stor innsats for å rydde opp og fjerne forsøplingen. I årets strandrydding på Fornebu utenfor Oslo, nøyde ikke agentene seg med å rydde opp søppelet, de brukte det også til å lage morsom kunst når oppryddingen var over.

Vi fikk være med på strandryddingen og snakke med og filme noen av de dyktige og kreative agentene etter at de var ferdige med ryddingen, og de hadde viktige ting å si til både små og store.

Inspirerende samarbeid

Det er viktig for Älvsbyhus å være vårt miljøansvar bevisst. Vår lange erfaring som husleverandør har gitt oss god kunnskap om hvordan bygge hjem av høy kvalitet, samtidig som vi gjennomfører alle prosesser så miljøvennlig som mulig. Nettopp derfor er det veldig inspirerende å følge og støtte det viktige arbeidet til Miljøagentene, for som de sier: «Det er alle sitt ansvar for at naturen ikke skal bli forsøpla.»

Flere nyheter

Nyhet

3 mars 2022

Älvsbyhus bidrar med økonomisk støtte

Les nyhet
Nyhet

1 desember 2021

3 nye hus med mulighet for badstue!

Les nyhet
Nyhet

23 august 2021

Älvsbyhus bygger hus nummer 44000!

Les nyhet

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt