Publisert 27 mars 2023
Oppdatert 27 mars 2023

Påsken hjemme i nytt Älvsbyhus

Det er ikke slik at alle velger å dra til fjells i påsken. Påsken hjemme kan brukes til å slappe av i det nye Älvsbyhuset ditt, hvor du kan planlegge og få gjort nødvendige ting i både hus og hage. Vi har laget noen tips til deg som gjør at naboen angrer på at de dro på fjellet isteden for å være hjemme.

 

1) Sjekk taket og rens takrennene:
Vinteren har herjet i Norge, men er forhåpentligvis over for denne gang. Sjekk derfor at taket er rent og pent og at takrenner ikke er skadet, fulle av løv eller bøyd. Husene våre tåler den norske vinteren godt, men å vedlikeholde huset er likevel viktig. Takrennene bør rensens for greiner, løv og andre ting snøen kan ha dratt med seg. Rens også sluket slik at du er sikker på at vannet renner fint gjennom.2) Male huset?
Planlegg malejobben allerede i påsken nå som vi går mot våren. Husk å ikke begynne rett på malejobben før frostnettene er over. Dette kan nemlig føre til et skjoldete resultat og du blir nødt til å gjøre jobben på nytt. Du kan så klart også sette bort malejobben til profesjonelle, dersom du anser dette for unødvendig stress. Sjekk med dine lokale malerfirmaer for bistand. Finn da heller frem farger dere kunne tenke dere og planlegg deretter.

 

3) Vask terrassen
Har du kommet såpass langt at din drømmeterrasse er på plass? Terrassen din holder seg pen lenger om du vasker den et par ganger i året. Forbered også dette før våren kommer for fullt. Det finnes terrassevask du kan bruke til dette, ellers kommer du langt med en vanlig kost og hageslangen. Nå er det bare å glede seg til å ta ut hagemøblene og nyte uteplassen din i fred og ro. 

 

Da er endelig huset klart for våren og du kan nyte påskedagene med god samvittighet! Les mer her om våre anbefalte påskeaktiviteter! 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt