Publisert 27 mars 2023
Oppdatert 27 mars 2023

Påskestemning i et Älvsbyhus

For å referere til den praktiske påsken skrevet om tidligere, er du endelig klar for å lene deg tilbake å nyte påsken i ditt Älvsbyhus med familie og venner, med god samvittighet.

Artikkelen kan du lese HER

Mal egg
Finn frem kartongen med egg og stikk et lite hull øverst i eggene og et litt større hull nederst. Blåst ut innholdet i en skål. Nå er det bare å la kreativiteten løpe løpsk! Ta frem maling og dekorer akkurat som du selv vil. Dette er en tradisjon og aktivitet barna elsker. I tillegg slipper du å kjøpe ny påskepynt hvert år og du vil ha minner fra påsken i ditt nye hus i lang tid. 

 

Dorullkyllinger
En annen morsom aktiivtet er å lage påskepynt av doruller. Det eneste du trenger er doruller, litt maling og et par fjær. Du kan enkelt male de gule, lime på fjær i hver ende som blir vingene og tegne på nebb og øyne. Sosialt, morsomt og ikke minst gjenbrukbart. 
Har du også gul tråd tilgjengelig kan du enkelt lime tråden rundt og rundt et egg og bruke en sort tusj eller maling til å tegne på to øyne. Lim på to stoffbiter som ører og slik får du en liten gul påskehare å pynte hjemmet med. 

 

Så karse
Karse vokser vilt og vakkert i våt vatt. Du kan bruke halve eggeskall til å så i. I tillegg er de superkule å ha stående på kjøkkenbenken- karse kan du nemlig bruke som krydder i maten, på brødskiver eller i salaten.

 

Påskeeggjakt for de minste
Påskeeggjakt slår aldri feil hos familiens yngste medlemmer. Det er jo heller ingen hemmelighet at dette er gøy for voksne. Jakten på eggene i hus og hage er en artig familieaktivitet som setter fart på alle og enhver. Tegn et kart, lag en rebus eller for å gjøre det litt enklere for de aller minste kan du ta bilder som hinter til hvor eggene befinner seg. 

 

GOD PÅSKE, fra oss i Älvsbyhus

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt