Publisert 5 april 2023
Oppdatert 5 april 2023

Livet på hytta

Din egen hytte er det du gjør det til, og der minnene dine skapes. Det kan være et stille sted perfekt for avkobling, hvor du samler opp ny energi. Et sted for lek, sosialt samvær og fritid. Et sted du kan finne en nærhet til naturen du kanskje ikke har hjemme.

Badstue som tilvalg

Flere av fritidshusene våre har badstue som tilvalg, som gjør hyttelivet til en ordentlig spaopplevelse. Ingenting er vel mer avslappende enn å komme hjem etter en lang dag ute i kulda, sette seg ned i en varm og god badstue og kjenne spenningen forsvinne ut av kroppen. 

En hytte med badstue kan også være en flott måte å finne motivasjon til å komme seg ut i aktivitet på. Skituren i litt for kaldt vær eller løpeturen gjennom skog og mark virker kanskje litt mer fristende når du vet du har en god og varm badstue å komme hjem til. 

Det er en fantastisk følelse å eie en hytte med badstue. Nyt varmen og stillheten mens du lar roen senke seg. Enten det er en romantisk aften for to, eller om dere har samlet venner og familie og nyter den hyggelige hyttetiden sammen. 

La hobbyen din bli til hverdag på din egen hytte

Hytta er stedet du kan slappe av og koble av fra hverdagens mas og kjas. Der får du muligheten til å drive med det du kanskje helst ville drevet med resten av året. Men som vi alle vet, strekker ikke tiden alltid til i hverdagen. Jakt og fiske, strikking, sykling, gitarspill, en skitur, lese bøker eller rett og slett ligge rett ut i sola og nyte livet. 

Kanskje sitter du inne med en drøm om å være selvforsynt med frukt og grønnsaker fra egen hage? Eller hva med å lage eget syltetøy? En hytte får nesten uendelige muligheter til å nyte de etterlengtede feriedagene på. Barna får et sted de kan utfolde seg og nå nye impulser, og du kan nyte livet i fred og harmoni.

Hjemmekontor på hytta

Flere og flere har i dag muligheten til å ta med kontoret hjem, for hjemmekontor har blitt en naturlig del av hverdagen. Så hvorfor ikke på hytta? For det er noe helt spesielt med å ha hjemmekontor på hytta. Lufta er frisk, fuglene kvitrer og arbeidsroen sender seg over deg. 

Nyt morgenkaffen i fred og ro, før du tar dine første møter for dagen på hytta. Ta deg en pause fra jobb og gå deg en tur i skogen eller langs sjøen og la tankene og inspirasjonen flyte. 

Digital hyttekatalog

Les vår helt nye hyttekatalog

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt