Publisert 23 mars 2023
Oppdatert 23 mars 2023

Effektiv prosess

Älvsbyhus har kontroll på eget sagbruk, egen takstolproduksjon, egen betongproduksjon, egen husproduksjon, samt egenkontroll på det meste som skal til for å levere en solid bolig til markedets beste prislapp.

Gjennom tre generasjoner har vi utviklet, produsert og montert mer enn 44.000 hus. Vår unike prosess har ikke bare gitt oss full kontroll over produksjonens alle deler og dermed en jevn og høy kvalitet, men også en unik kostnadskontroll som til syvende og sist er en fordel for deg som kunde.

Men en lav pris betyr ikke at vi har vært sparsomme med valgmuligheter og kvalitet. Tvert om tilbyr vi høy fleksibilitet der du kan velge planløsning og utstyrsnivå som passer deres behov. Våre planløsninger er velutprøvd blant et tusentalls familier og har gjennom årene blitt modernisert og finpusset for å kunne passe til den moderne familien. At det er enkelt å gjøre store endringer gjennom små justeringer i husets funksjon når behovene endrer seg, er et eksempel på hvordan vi forstår familien skiftende behov.

Og det er ikke bare kostnaden på å bygge huset som gjør Älvsbyhus til et smartere valg. Vi har dessuten en av markedets aller laveste driftskostnader, blant annet takket være vår effektive isolering og oppvarming.  

Les mer om Victoria og Espen som innså at ingen andre kunne måle seg med prisen de fikk for et Älvsbyhus.

Les mer om våre fordeler

Bygge på stødig grunn

Byggrunnen er selve fundamentet for huset som skal bygges. Alle Älvsbyhus bygges på spesialkonstruert krypgrunn.

Miljø
Bilde av vår Energy Wall

Energy Wall

Vår moderne veggkonstruksjon gir et energieffektivt hus og klarer de tøffe energikravene i et nordisk klima.

Miljø

Et smart miljøvalg

Vil du bo i et så energieffektivt hus som mulig og med lave driftskostnader? Da skal du velge Älvsbyhus - vi tenker miljø gjennom hele produksjonen, fra treet i skogen til livet i ditt hus.

Fordeler med modulhus

Hvilken metode for å bygge nytt hus er mest effektiv og gir den beste kvaliteten? Er det å bygge huset utendørs i all slags vær, eller innendørs i en tørr og varm fabrikk med løpende produksjon?

Bilde av en familie som sitter samlet i sofaen sin

Gunstige betalingsvilkår

Vil du bo billig og ha økonomisk trygghet? Hos Älvsbyhus får du ikke bare et prisgunstig hus men også markedets beste betalingsvilkår.

Hvor lang tid tar det?

Går du med en husdrøm i magen? Mange som skal bygge nytt hus, lurer på hvor lang tid det egentlig tar. Svaret er ca. ett år

Hvor mye koster det?

Älvsbyhus har faste priser på alle husmodeller. Men du lurer kanskje på hva som blir den totale prisen? Hva er inkludert og hva er ikke? Svarene får du her. 

Hvorfor kjøpe nytt hus istedenfor å kjøpe brukt?

Det er et spørsmål som vi vet mange stiller seg. Og vi har svaret!

De mest fornøyde kundene - to år på rad

To år på rad har Prognosesenteret kåret Älvsbyhus til å ha landets mest fornøyde eneboligkunder. 

Bilde av en arbeider i fabrikken

Fra stokk til ferdig hus

Älvsbyhus modulhus bygges på en miljøvennlig måte, hele veien fra treet i skogen til livet i ditt hus. Les mer om vår smarte byggeprosess.

Miljø

Vi vet hvor ditt hus vokste opp

Sammen med Svea skog og deres sertifiserte skogbruk, er Älvsbyhus sikret at skogen blir fornyet ved at trærne som brukes blir erstattet med nyplantning. Sveaskog gjennomfører ansvarlig skogbruk som tar hensyn til biologisk mangfold.

Et varmt og energieffektivt hus

Smart, brukervennlig og energieffektiv. NIBE F750 er en fraluftsvarmepumpe av den nye generasjonen og gir kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av huset ditt.

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt